Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact
 

Labels en plaatjes zonder printer


DirectSigns levert technische signalering de volgende werkdag, zonder opstartkosten voor een printer. Geen zorgen over onderhoud, voorraden en eventueel printerfalen.

Kabellabels

In onze online-editor SignStudio maakt u in snel reeksen aan, die automatisch en overzichtelijk over de kabels verdeeld worden. U krijgt ze keurig geordend toegezonden. Bovendien kunt u, voordat u besteld heeft, elk moment van formaat wisselen.

Flexibiliteit

Via excel-import voert u makkelijk de reeksen in om die u op de kabels wilt hebben en nadat u vervolgens besteld heeft, hoeft u nergens meer aan te denken. De volgende dag worden de labels in nette mapjes afgeleverd op elk gewenst adres in Nederland en België.
De flexibiliteit van u werkzaamheid wordt ook verhoogd. Het is namelijk geen enkel probleem om bij de volgende bestelling op het laatst moment van formaat te wisselen, of wellicht te kiezen voor de kabellabels van resopal of RVS.

Leidingstickers of kabelstrips

Natuurlijk kunt u ook plakkende kabellabels maken door die als stickers te bestellen. Dat is ook zo gedaan in SignStudio Advanced (SSA). We leveren ook kant-en-klare (maar toch aanpasbare) leidingsstickers. Onze stickers zijn van industriële kwaliteit en als ze goed vlak worden opgeplakt (of om een kabel heel gestript en aan het andere eind weer aan elkaar) dan gaan ze jaren mee.
Waarom zou u een eigen labelprinter kopen als u bij ons kunt bestellen? Ontwerp metalen platen online

Resopal en vierkleurendruk in SignStudio

In als u dan toch aan de gang bent in SignStudio Advanced (SSA) ziet u dat er meer mogelijk is. U kunt logos plaatsen, formaat aanpassen, zelfs vierkleurendruk. En in prijs ontloopt het elkaar niet veel.

Sjablonen voor extra-snelle bestellingen

Naast de snelle levering, heeft bij ons bestellen nog een ander voordeel: de simpelheid van SignStudio. En als u toch bepaalde grafische elementen nodig heeft, probeer dan onze 'voorgebakken' sjablonen. Deze zijn als uitgangspunt te gebruiken en in de tekstvlakken vult u uw eigen codering in. Logo erbij en bestellen. De volgende dag heeft u het in huis.
  • Maak snel een PLU-etiket. Gebruik de tekstvakken en vul eigen gegevens in.
  • Kenplaten kunt u ook bij ons bestellen in verschillende materialen.
  • Keuringsstickers zijn ook met zeker regelmaat nodig. Bij ons makkelijk te bestellen met eigen logo. Sowieso hebben onze industriële stickers vele mogelijkheden.Bestellingen van graveerplaten die binnen zijn vóór 19.00 worden dezelfde dag verstuurd

(voor aluminium en bedrukt plastic borden geldt 12.00)

Ontwerp uw eigen signalering

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV