Start  |   Producten  |   Maak een account  |   Instructies  |   Voorbeelden  |   Veelgestelde vragen  |   Contact

Aluminium borden

Borden van bedrukt aluminium in verschillende kleuren Borden van gesublimeerd aluminium in verschillende kleuren Instructievideo ontwerpstudio

Kies uit twee soorten aluminium; Bedrukt aluminium is voorzien van een krasbestendige vinyllaag waarop vierkleurendruk mogelijk is. De standaard achtergrondkleur is wit, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Bij het maken van gesublimeerd aluminium borden maken we gebruik van sublimatie om de kleuren in de coating van het aluminium te integreren. Hierdoor behouden deze borden hun metalen uiterlijk, terwijl er toch in verschillende kleuren gewerkt kan worden. Beide soorten borden hebben normaalgesproken geen zelfklevende achterzijde, maar zijn wel zo te bestellen.


Varianten

Naast de standaard bedrukte borden met witte achtergrond, kunt u ook kiezen uit een reflecterende, fotoluminescerende of geborsteld aluminium achtergrond. Let hierbij wel op dat donkere kleuren een minder sterk effect hebben op de reflecterende en fotoluminescerende achtergronden.

Gebruik fotoluminescerende borden om aan te geven waar de nooduitgangen en andere relevante veiligheidslocaties zijn.


Specificaties
Bedrukt aluminium
Gesublimeerd aluminium
Dikte
1,5 mm
1 mm
Maximale afmetingen
600x300 mm
600x300 mm
Temperatuur
tot 80 °C
tot 80 °C
UV-bestendig
Ja
Ja


Bestellingen die binnen zijn vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd

Bestel online signalering

DirectsSigns levert technische signalering voor professioneel installatiewerk. Borden en plaatjes uit gegraveerd resopal-gelijkend plastic en metaal bestelt u binnen een paar minuten. Maak een account en bestel in SignStudio. Opschriften met bijvoorbeeld oplopende serienummers zijn snel over te zetten naar borden en plaatjes met onze Excel-import-functie. Machineborden, panelen, leidingmarkering en signaalborden met grafische elementen zijn in onze speciale editor te maken. Kies uit materialen gegraveerd plastic en gegraveerd metaal, aluminium, hardplastic (PET met een vinyl-laag) of stickers met vierkleurendruk. Kant-en-klare standaardborden, zoals waarschuwingsborden vindt u, net als de accessoires in onze webshop. Kabelmarkering leveren we behalve in ABS-plastic ook in gegraveerd kunststof en RVS in aanpasbare formaten.


Wij produceren uw bestelling direct! - Tel: 020 80 84 766 - DirectSigns BV